KRIJG EEN HEEL JAAR DOOR ONS "ALL INCLUSIVE" AUTOVERZEKERINGSPAKKET GRATIS!

Een exclusieve verzekering. Een exclusief aanbod.

Als lid van VSOA geniet u van exclusieve voorwaarden. Aarzel dus zeker niet en bel 0800/23 230 voor een vrijblijvende, gepersonaliseerde offerte.

Tijdelijke actie

GA DANKZIJ ONS GRATIS ALL INCLUSIVE PACKAGE
EEN HEEL JAAR LANG ZONDER ZORGEN DE BAAN OP!

U geniet 1 jaar lang van een complete, allround bescherming!

Zo omvat het All Inclusive package:

  • de Bestuurdersverzekering
  • de Rechtsbijstand
  • de Pechbijstand
  • de Bijstand Personen

Wist u vb. dat de Burgerlijke Aansprakelijkheidsverzekering de bestuurder niet beschermt als hij een ongeval in fout veroorzaakt? Via het All Inclusive Package bent u echter als bestuurder 1 jaar lang beschermt in geval van medische kosten, invaliditeit en bij overlijden als gevolg van een ongeval.

Het All Inclusive Package biedt daarnaast ook bescherming aan uw passagiers en uw wagen. Ook indien u tijdens uw verplaatsingen in België en in het buitenland persoonlijke hulp nodig hebt, bent u een heel jaar lang op en top beschermd. Wij zijn er zelfs voor u indien u, naar aanleiding van een conflict i.v.m. uw auto, rechtsbijstand nodig heeft!

Aarzel dus niet, onderschrijf tussen 01/05/2018 en 31/07/2018 een BA (Burgerlijke Aansprakelijkheid) en Mini - of Maxi Omnium contract en krijg de Bestuurdersverzekering, Rechtsbijstand, de Bijstand Voertuig en de Bijstand Personen het eerste jaar gratis!

Interesse?


of bel naar 0800/23 230 voor een vrijblijvende gratis offerte..

  • Klik hier voor meer info over onze verschillende formules

  • Klik hier voor meer info over onze voordelen en kortingen
Actelaffinity is de commerciële benaming van een product van Actel – merk van P&V Verzekeringen cvba – Verzekeringsonderneming erkend onder code 0058 – Koningsstraat 151, 1210 Brussel. U vindt op deze site algemene informatie over de verzekering Actelaffinity die door P&V Verzekeringen ontwikkeld werd en waarop het Belgische recht van toepassing is. Op de verzekering Actelaffinity zijn uitsluitingen, beperkingen en voorwaarden in verband met het verzekerde risico van toepassing. We verzoeken u dus om de algemene voorwaarden van dit product aandachtig te lezen vóór de inschrijving. Ze zijn beschikbaar op de website www.actelaffinity.be/avauto of op eenvoudig verzoek aan een sales adviseur van ons contact center. De verzekeringsovereenkomst wordt aangegaan voor één jaar met mogelijkheid tot stilzwijgende verlenging. Bij eventuele klachten kunt u contact opnemen met een sales adviseur van het contact center, uw bevoorrechte gesprekspartner voor al uw vragen. Hij zal alles doen om u zo goed mogelijk te helpen. U kunt ook rechtstreeks contact opnemen met onze dienst Klachtenmanagement die uw klacht of opmerking zorgvuldig zal onderzoeken. Wij zullen de verschillende partijen trachten te verzoenen en naar een oplossing zoeken. U kunt met ons contact opnemen per brief (Klachtenmanagement, Koningsstraat 151, 1210 Brussel), per e-mail klacht@actel.be of telefonisch 02/250.90.60. Als u niet akkoord gaat met de voorgestelde oplossing kunt u zich wenden tot de Ombudsdienst van de Verzekeringen (de Meeûssquare 35 te 1000 Brussel), telefonisch 02 547 58 71 of per mail info@ombudsman.as (www.ombudsman.as).

WETTELIJKE VERMELDINGEN
test
Top