BMW Top Cover for Premium Selection.
Teken voor BMW kwaliteit.

Alleen het allerbeste is goed genoeg voor uw BMW.
Een BMW kiest u niet zomaar. Hetzelfde geldt voor de verzekering die u al die kilometers zal vergezellen en beschermen.
We creëerden BMW Top Cover for Premium Selection vanuit ons streven om u een verzekering met dezelfde uitzonderlijke kwaliteiten als die van uw BMW aan te bieden. Daarbij hebben we ons geconcentreerd op wat essentieel is, zonder daarbij de belangrijke details uit het oog te verliezen.
Op deze manier kunnen we de kosten drastisch beperken en u méér dan competitieve premies aanbieden.
Het resultaat: een ijzersterke kwaliteit tegen een sterke prijs. Net zoals u dat van BMW mag verwachten.
Met een BMW Top Cover for Premium Selection contract kunt u er dan ook op rekenen op de toewijding van exclusieve adviseurs die er in alle omstandigheden voor waken dat uw rijplezier intact blijft.  Een ijzersterk concept

U huivert bij de gedachte alleen al aan een kras in de lak van uw BMW. Aan grotere schade mag u niet eens denken... Helaas kan er onderweg altijd iets voorvallen. Gelukkig hoeft u zich met BMW Top Cover for Premium Selection op geen enkel moment het hoofd te breken.

Gedaan met stress, met wachten, met onduidelijke clausules... Wij waken over uw BMW. U hoeft zich om niets te bekommeren, de formaliteiten worden tot een strikt minimum beperkt.

  0 euro vrijstelling

In alle discretie aan uw zijde

De adviseurs van BMW Top Cover for Premium Selection hebben één devies: zij laten enkel van zich horen wanneer nodig. Terwijl u geniet van uw rijplezier, zorgen zij voor alle paperassen.

Bij een ongeval wordt onmiddellijk voor uw wagen gezorgd, voor zijn herstelling en voor de betaling van de factuur. Een service die u verdient, als liefhebber van puur rijplezier. Aan een kras in de lak besteden we net zoveel aandacht als aan zwaardere schade. In alle transparantie zorgen wij ervoor dat u uw BMW terugkrijgt in dezelfde, onberispelijke staat als voorheen.

Een onbetwistbare troef bij dit alles is dat uw vrijstelling 0 euro bedraagt. Welke de schade ook is, u betaalt geen cent! De enige voorwaarde; de nodige herstellingen dienen uitgevoerd te worden in een BMW concessie.

  Op elk moment aan uw zijde

Nauwkeurigheid, een nauwgezette timing en zo weinig mogelijk formaliteiten. Wat er ook voorvalt, een eenvoudig telefoontje naar 0800/40 991 en één van onze adviseurs zorgt voor een oplossing. Snel en efficiënt, zodat uw probleem al snel vergeten is.

Bij BMW Top Cover for Premium Selection beperken we de beslissingsniveaus en luisteren we echt naar u. BMW Top Cover for Premium Selection staat op elk moment aan uw zijde.

  Eenvoud en transparantie

Het comfort van uw BMW gaat verder dan de kwaliteit van de gebruikte materialen. Hij combineert de modernste technieken met een unieke zuinigheid.
Net zoals deze verzekering. BMW Top Cover for Premium Selection biedt de gebruikelijke waarborgen van een autoverzekering, maar maakt tegelijk komaf met enkele gangbare praktijken. Een voorbeeld? Bij een ongeval worden de herstellingen, indien deze in een officiële BMW concessie uitgevoerd worden, rechtstreeks door de maatschappij betaald. U hoeft geen moment aan de factuur te denken, wij zorgen voor alles.

  BMW Full Pay Back

U wilt voorkomen dat een ongeval of een diefstal uw rijplezier zou komen vergallen? Kies dan voor de optie BMW Full Pay Back*. Deze garandeert u immers gedurende de eerste 12 maanden de terugbetaling van de volledige BMW Premium Selection factuur indien u zich daarna een nieuwe wagen aanschaft in het BMW dealernet. De BMW Full Pay Back is automatisch inbegrepen in het programma BMW Top Cover for Premium Selection Elite.
* De formule BMW Full Pay Back is niet van toepassing op voertuigen onder een Full Leasing contract.

  Zorgeloos rijplezier levert jaarlijks een korting op

Met BMW Top Cover for Premium Selection krijgt u een eigen BM* voor de dekking Eigen Schade. Bij het afsluiten van de polis zal deze identiek zijn aan deze voor uw BA**. Daarna zal uw BM Eigen Schade jaarlijks evolueren: telkens zal deze met 1 punt dalen indien er het afgelopen jaar geen Eigen Schade moest vergoed worden. U geniet dus met andere woorden van een jaarlijkse extra korting op uw premie Eigen Schade.
En dat kan uw rijplezier alleen maar ten goede komen...
* Bonus Malus.
** Behalve indien u reeds over een BM Eigen Schade beschikt.

  Altijd een luisterend oor

Dat is onze eerste bekommernis. Wij staan altijd voor u klaar. Of u ons nu een vraag wil stellen, of u advies wil inwinnen, een probleem wil voorleggen, wij zetten ons volledig in om een concreet en snel antwoord te geven. Beschikbaarheid is geen ijdel woord bij BMW Top Cover for Premium Selection, dat zult u snel merken.

Onze tweede bekommernis is het beheer en de opvolging van elk dossier aan één en dezelfde persoon toe te vertrouwen. Dit persoonlijk contact waarborgt altijd een optimale service.

  Een service die bekend staat om zijn vakkundigheid

Het Call Center van ACTELaffinity bestaat uit 20 doorgewinterde vaklui: tele-adviseurs, contractbeheerders, verantwoordelijken voor schadeclaims. Zij stellen alles in het werk om u elke dag met raad en daad bij te staan. Geen wonder dat ACTELaffinity, in de wereld van rechtstreekse verzekeringen, befaamd is voor zijn precieze en snelle service.

  


© ACTELaffinity 2010 - Wettelijke vermelding

Home Page